Galéria építése fából

Galéria építése fából

Számunkra mindig izgalmas olyan lakásfelújításban részt venni, amelynek végeredménye gyerekeknek szól. Számukra a lakásfelújítás nem egy esetleges rövid kényelmetlenséggel járó feladat, hanem valami izgalmas újnak a kezdete. Ezért is szeretünk gyerekszobákon dolgozni. Legyen szó kis tetőtéri bunkerről, nagy szobáról, vagy galériáról.

A fenti képen is egy ilyen galériás gyerekszoba látható. A magas belterű lakás értelemszerűen adta magát a galéria kialakításához. A szerkezet stabilitása mellett ügyeltünk arra, hogy a galéria ne csak alváshoz, de kikapcsolódáshoz is elegendő helyet biztosítson. Az ágy végén tanulósarok is kialakításra került, a polcokon könyvek tucatja fér el. Újrahúztuk az elektromos vezetékeket, és plusz dug aljakat helyeztünk el, hogy a gyerekek kütyüinek legyen elegendő biztonságos energiaforrás.

A klíma beépítésénél ügyeltünk arra, hogy a légáram ne közvetlenül a galériára, és a galéria alatti részre irányuljon. Így az alacsony zajképzésű oldalfali klíma éjszaka is üzemeltethető.

 

 

Date

22 December 2019

Tags

galéria, fa galéria, galériaépítés, egyedi galéria

Tomflat

Egyedi építőipari kivitelezés, felújítás, javítás magánszemélyek és cégek részére

Műhely

1142 Budapest Erzsébet királyné útja 57
+36 20 956 75 90
FAX: +36 20 956 75 90

Mikor hívhat?

Hibaelhárítással kapcsolatban ügyfeleinknek a hét minden napján állunk rendelkezésére. Lakásfelújítással, egyéb feladatokkal kapcsolatban:

  • Hétfő-Péntek: 8:00 - 18:00
© 2018 Tomflat Kft. Minden jog fenntartva.